Sponsoring

Een vereniging zoals De Veluweruiters kan niet bestaan zonder de welwillende medewerking van verschillende sponsoren. Sponsoren van de vereniging kan op vele manieren. Hiertegenover staat dat de vereniging haar best doet om het bedrijf en/of de producten en diensten van haar sponsors op passende wijze onder de aandacht te brengen van haar leden, deelnemers en bezoekers van concoursen en andere activiteiten die de vereniging organiseert.

De vereniging kent verschillende mogelijkheden om te sponsoren:

  • Het in de manege ophangen van reclameborden. Deze zijn er in verschillende formaten. Hiermee wordt uw bedrijf uiteraard onder de aandacht gebracht van de leden, maar ook van de deelnemers en toeschouwers bij de circa 20 wedstrijden die de vereniging jaarlijks in haar accommodatie organiseert.
  • Het sponsoren van hindernismateriaal, waarop uw bedrijfsnaam dan kan worden vermeld. Dit hindernismateriaal wordt gebruikt bij de circa 8 regionale – en goed bezochte – pony- en paardenspringwedstrijden. Tevens wordt dit springmateriaal gebruikt tijdens eventuele bijzondere concoursen, zoals Het Wilde Varken, een groot meerdaags springevenement dat de laatste jaren¬†door de Veluweruiters is georganiseerd.
  • Sponsoren van prijzen voor dressuur en springwedstrijden. Bij de uitreiking van de prijzen wordt de bedrijfsnaam kenbaar gemaakt. Bij springwedstrijden gebeurt dat doorgaans ook tijdens de wedstrijden door de omroeper.
  • Een advertentie op onze website, er zijn diverse mogelijkheden wat betreft duur van de plaatsing, keuze voor de pagina etcetera.

Uiteraard zijn er in overleg ook andere sponsormogelijkheden. Via ons secretariaat kunt u verdere informatie verkrijgen over mogelijkheden en tarieven.